Tradition

Inspirert av klasssisk og romantisk landlig stil, er Tradition-serien fra Damixa perfekte eksempler på klassiske produkt i en moderne utgave. 

Tradition-serien har alltid gjenspeilet en eldre, vintage stil, og med de nye produktene som kombinerer moderne teknologi og design, vil denne serien passe perfekt på moderne kjøkken og baderom.

De nye tilleggene til denne velkjente serien er et resultat av en vel gjenomtenkt prosess, hvor resultatet er perfekt eleganse kombinert med høy funksjonalitet. Med en Tradition- kran fra Damixa kan du enkelt skape en romantisk og klassisk følelse på ditt nåværende badrom og kjøkken.

Tradisjon serien er også et naturlig valg på hytten.

Alt fra tuten, til håndtaket i hvitt porselen og designet i hvitt porselen på kranene har blitt spesielt utbiklet for disse nye modellene. Ingenting har blitt overlatt til tilfeldighetene, noe som gjør det til en delikat kombinasjon av vakkert design , teknisk perfeksjon og et unikt uttrykk.

De nye ettgreps servant- og kjøkkenkranene kommer med mange funksjoner. Som en standard blir de levert med vannsparefunksjonen Eco-save, den energibesparende kaldstart på kjøkkenmodellene, skoldesperre for ekstra sikkerhet og en perlator med rub-clean funksjon, som gjør det enkelt å fjerne kalk.

Tradisjon finnes også til dusj og badekar med tilhørende dusjgarnityr eller enkle dusjhoder.

Et ekte klassisk produkt i en moderne utgave.