Klar for innendørs toalett på hytta?

De aller fleste av oss begynner nå å gå lei av utedoen. Vi gir deg mulige løsninger for toalett innendørs. Vi forhandler en rekke toalettløsninger og står gjerne til disposisjon for å finne en toalettløsning som passer for deg.

Hos Olav Grevstad finnes mange gode alternativer for innendørs toalett til hytter og fritidsboliger.

Vi forhandler hyttetoaletter fra Saniflo, Sunwind, Jets og Cinderella.

Hyttetoalettene fra Jets er vacumtoaletter 
For deg som ønsker et toalett som føles som et standard toalett er Jets alternativet for deg. Leveres med vegghengt og gulvmontert toalettstol. Avfallet transporteres ved hjelp av vacum via vacumarator til lukket tank eller bio-tank.

Jets toalett er utstilt i vår butikk.

Forbrenningstoalettene fra Cinderella leveres i standard utførelse med strøm og med gass.
Cinderella Clasic er et moderne elektrisk forbrenningstoalett, der avfallsproduktene urin og eksrementer forbrennes ved høy temperatur til en minimal askemengde. Mengden aske etter en ukes normal bruk får plass i en vanlig tekopp. Denne asken er uproblamtisk å kvitte seg med. Den er helt ren og bakteriefri og kan kastes som vanlig husholdningsavfall eller strøs tilbake til naturen. Toalettløsningen er komplett og trenger ingen avløp og vann.
Du fnner Cinderella toaletter utstilt i vår butikk.

Saniflo:

SanMarin er toalett med innbygget kvern og pumpe. Det krever 12 / 24 volt strøm. Avfall blir kvernet og pumpes via 32mm ledning til tett tank eller tilsvarende.